Till toppen

Jag är officiellt gammal

Alltså kolla på mig! Jag har precis insett att jag håller på att bli gammal. Det kändes som att när jag kom till Jönköping första gången så var jag slät och vacker som en bebisrumpa i månskenet. Men det senaste året bara har mina selfies gått från 100 till 0 per dag. Hur jag än gör så ser jag gammal ut haha. Okej, nu får man kanske inse att jag har bott i Jönköping i 10 år så det kanske är lite naturligt att få några extra rynkor efter 10 år men va fasen, jag vill inte ha dom än! 
 
 
Får man skylla på sina barn? För i sådana fall är det lättast. Det blir fanemä ingen veckopeng för Jolie förrän hon fyller 18. Ja menar, kolla bara på mig. Hur liten och tuff jag var här. Det var inte en trötthetsrynka någonstans här inte. 
 
Diggar klisterörängena jag hade till vänster. Hur många av er hade sådana i olika former och färger? 
1 kommentarer

Vardagsrumsmatta - Ellos Home Tanger

Jag måååste sluta titta på serier och film. Jag och Emil spenderar varenda kväll framför en ny film eller serie efter att vi har lagt Jolie. Så idag slog jag slag i saker och satte mig framför datorn istället. Bra byte va? 
 
Jag har länge gått och tänkt på vad vi ska ha för matta i vardagsrummet vid soffan. Vi har ju en mörkgrå soffa och ett svart soffbord. Resten av huset är ju vitt så frågan var, ska man gå åt det ljusare hållet för att soffan är mörk eller ska man gå mot det mörka hållet för att allt annat är vitt? Frågade Emil om han kunde tänka sig en ljusrosa men jag såg på den blicken att det inte var hans grej haha.
 
Sista gosbilden är härifrån
 
TIllslut föll valet på "Tanger" från Ellos Home. Kolla vad fluffig och fin! En matta vid tv:n måste ju var gosig och fluffig för att man ska få myskänslan. Och då denna både är ljus och mörk i mönstret så blev det en kompromiss i hjärnan som sa att den är godkänd. Vi (läs Pernilla) valde den största varianten som kostar 1999 kr. Meeeen, som den rabattkodsnörd jag är så registrerade jag Emil på Ellos som ny kund och fick då en rabattkod på 50% rabatt. Vips så har vi en asgo, hoppas jag, matta för 999 pix. Det ni! 
0 kommentarer

Fladdrande kinder

Gaddäm! 
Ni som har följt mig ett tag på bloggen vet att jag HATAR att springa. Men jag har ju lovat mig själv i år att jag ska få tillbaka både träningsslusten och konditionen så i lördags var det dags att dra på sig löparskorna. Jag åkte iväg till Cardio Club som jag numera tränar på och körde intervallträning på bandet i 41 minuter! Ja, det är viktigt att säga 41 minuter och inte ca 40 för den där sista minuten var förjävlig. Alltså jag kunde känna hur kinderna skumpade upp och ner när jag sprang haha. Är det normalt. Eller behöver jag börja lyfta lite vikter med kinderna för att de också ska bli muskliga och darrfria?
 
 
Så röd i facet som jag är till vänster var jag säkert en timma efter att jag klivit av bandet. Ni ser ju att till och med ansiktet ogillar att löpträna. Bilden till höger representerar en mycket gladare tjej som ska möla i sig tacos. Kalorier ut, kalorier in. Det får inte bli punktering på bilringarna som min far en gång i tiden sa.
0 kommentarer